GUSTO DIREKT = KÆRLIGHED TIL GOD MAD

GUSTO DIRECT udspringer af vores lidenskab og store interesse for gode råvarer og rene smagsoplevelser. For os er mad meget mere end noget man putter i munden for at blive mæt. Mad med fantastisk smag gør én glad, får én til at sætte pris på det gode i livet og giver én en masse skønne madoplevelser. Disse erfaringer vil vi gerne dele med jer og vi har derfor nøje udvalgt nogle fantastiske produkter som vi synes at I skal smage og nyde.
 

VORES LEVERANDØRER ER BLANDT DE BEDSTE

Vi sælger mere end bare et produkt. Vi sælger et håndværk, entusiasme, viden, passion og hårdt arbejde. Vores leverandører er nogle af de bedste inden for det de laver og har det tilfælles, at de har en stor kærlighed til deres produkter, deres håndværk og den egn de bor og fremstiller i. Lige som os, ønsker de også, at I vil kunne smage forskel på det almindelige og det rigtige gode og at I vil omfavne og sætte pris på deres produkter.
 

RIMELIGE PRISER

GUSTO DIRECT gør en dyd ud af at kunne levere produkter af høj kvalitet til rimelige priser. Vi køber derfor direkte fra vores producenter. Udover at det holder priserne nede er fordelen også, at vi ved at produkterne er friske og at de ikke har ligget måneder på en en hylde i et supermarked.

Vi glæder os til at kunne give jer en fantastisk madoplevelse.

De bedste hilsener
Betina & Kristina

 

Kontakt os

Vi elsker at høre fra dig! Så hvis du har nogle spørgsmål, har haft en god oplevelse med vores produkter, eller har tips til nye produkter du savner, så skriv eller ring endelig!

Telefon: +45 81 11 66 52
Email: info@gustodirect.com

GUSTO DIRECT
Drachmannsvej 6, 1. 
2930 Klampenborg