Ravioli med brunet smør og salvie blade

4 personer

Ca. 6 ravioli pr. person
70g smør
8-10 salvie blade
1 stor håndfuld revet Parmigiano Reggiano

Denne ret er i alt sin enkelthed helt vidunderlig, men det kræver at man selv laver Raviolierne eller køber raviolier af høj kvalitet. Martelli Spagetti på Dag Hammarskjölds Allé 42 laver hver fredag de mest vidunderlige af slagsen, som er en skøn og let løsning. 

Bring en stor gryde med vand op til kogepunktet. Tilsæt rigeligt med salt.  Tilføj smør og salvieblade til en tykbundet gryde og lad simre ved middel varme. Når smørret lige akkurat er smeltet hældes raviolierne i det kogende vand. Man skal påregne ca. 3-4 

Smørret skal simre indtil at det er lysebrunt (noisette) og indtil salvie bladene er blevet sprøde. Pas på at smørret ikke brænder på.

Hæld vandet fra raviolierne. Anret raviolierne på tallerkenerne og hæld et par spsk. smør med salvie bladene henover. Drys et gavmildt lag Parmigiano Reggiano hen over raviolierne. Afslutningsvis kan man tilføje friskkværnet peber.