SALAISON TARGE
FRANSKE TØRREDE PØLSER

Vi har netop indgået en aftale med den lille velrenommerede pølse- og skinkeproducent, Salaison Targe, som ligger en times kørsel fra Lyon. Familien har fremstillet delikatesser siden 1892 og følger de stolte traditioner der er forbundet med produktion af pølser i bjergregionen omkring Lyon, Frankrigs gastronomiske centrum.

Vi har sammensat tre forskellige pølsepakker, som både vi - og Clementine fra Targe - håber at I vil nyde. 

No 1 – 3 stk.

•Nature, 240 g
Pistacienød , 240 g
Grøn peber, 240 g

179 DKK

Vi åbner op for bestilling i september.

 

NO 2 – 3 STK.

•Grøn peber, 240 g
Saint Emilion , 270 g
Pistacienød, 240 g

185 DKK

Vi åbner op for bestilling i september.

 

No 3 – 3 stk.

Roquefort, 240 g
Saint Emilion, 270 g
Hasselnød,  240 g

193 DKK

Vi åbner op for bestilling i september.

 

Tørrede pølser også kaldet ”Saucissons Sec” er en klassisk fransk delikatesse, og betragtes af mange som en rustik gastronomisk specialitet. Pølserne fra Targe er fremstillet af det bedste kvalitets svinekød, hvilket giver pølserne en ren, fyldig og kødfuld smag. Vi har nøje udvalgt de forskellige pølser og uanset om du vælger de klassiske smage som ”nature” og ”noix”, eller har en præference for det mere specielle som ”Roquefort” pirres smagsløgene og man sidder tilbage med følelsen af at være i Frankrig.

Serveringsforslag: Tørrede pølser er en fantastisk spise, og velegnet som snack alene eller endnu bedre sammen med gode franske oste fra særligt Savoie, som Comté og Tomme. Tilføj rødvin og det er instant party. Husk altid at skære pølserne i tynde skiver - det smager bare bedst!

Bon appetit!