SALAISON TARGE
FRANSKE TØRREDE PØLSER

Vores pølser får vi fra en lille velrenommeret fransk pølse- og skinkeproducent - Salaison Targe - som ligger en times kørsel fra Lyon. Familien har fremstillet delikatesser siden 1892 og følger de stolte traditioner der er forbundet med produktion af pølser i bjergregionen omkring Lyon - Frankrigs gastronomiske centrum.

Vi har sammensat tre forskellige pølsepakker med vores favoritkombinationer, som både vi - og Christophe fra Salaison Targe - håber at I vil nyde. 

No. 1 - 2 STK.

  • Saucisson Baies Roses (rosa/pink peberkorn), 240 g
  • Saucisson de Fenouil (fennikel), 240 g

119 DKK


NO 2 - 2 STK.

  • Saucisse sèche aux pistaches (pistacienød), 240 g
  • Saucisson Pur Porc (nature), 240 g

119 DKK


NO 3 - 2 STK.

  • Saucisson Poivre Vert (grøn peber), 240 g
  • Saucisson Noisette (hasselnød), 240 g

119 DKK


Tørrede pølser også kaldet ”Saucissons Sec” er en klassisk fransk delikatesse, og betragtes af mange som en rustik gastronomisk specialitet. Pølserne fra Targe er fremstillet af det bedste svinekød, hvilket giver pølserne en ren, fyldig og kødfuld smag. Vi har nøje udvalgt de forskellige pølser, og uanset om du vælger de klassiske smage som ”nature” og ”noix”, eller har en præference for det mere specielle som ”Roquefort” pirres smagsløgene og man sidder tilbage med følelsen af at være i Frankrig.

Serveringsforslag: Tørrede pølser er en fantastisk spise, og velegnet som snack alene eller endnu bedre sammen med gode franske oste fra særligt Savoie regionen, som fx Comté og Tomme de Savoie. Tilføj rød eller hvidvin - og det er instant party.

Husk altid at skære pølserne i tynde skiver - det smager bare bedst!

Bon appetit!